4/29/2011

PRIETENUL MEU DIN LUMEA CĂRŢILOR



Elevii clasei a XI-a Veterinar au fost introduşi în minunata lume a cărtilor , un spaţiu magic în care totul este posibil şi au călătorit alături de personaje mult îndrăgite.
În cadrul activităţii “ Prietenul meu din lumea cărţilor” au putut fi descoperite personaje care au o puternică forţă de atracţie , o căldură sufletească deosebită şi nu în ultimul rând un deosebit spirit de aventură .Astfel, aceste personaje pline de culoare
ne-au facut să descoperim spaţii îndepărtate în aflarea unor adevăruri, a unor experienţe de viaţă unice ce au rămas întipărite în memoria elevilor. S-au discutat aspecte atât despre personajele clasice, cât şi despre cele contemporane apreciate de elevi.
Cărţi precum : “Interviu cu un vampir” de Anne Rice “Jurnalele vampirilor”de L. J. Smith, “Amurg”de Stephanie Mayer , “Fetiţa celei de-a şasea luni” de Moony Witcher” au provocat reacţii pozitive din partea elevilor şi au oferit posibilitatea întâlnirii cu personaje care au o puternică influenţă asupra elevilor prin modul în care reuşesc să îşi prezinte experienţa de viaţă.
Prin intermediul acestor cărţi pe care elevii le-au supus discuţiei am putut observa modul în care ei sunt atraşi de aventură, de lumea magiei, a fantasticului în care totul prinde o nouă viaţă .S-a făcut o incursiune în lumea personajelor apreciate de elevi pentru a descoperi ceea ce le suscită interes Activitatea s-a bucurat de un real succes, iar elevii
şi-au manifestat dorinţa de a participa şi la alte activităţi de acest gen.



Burlacu Diana, clasa a XI -a Veterinar
Prof.Botoşanu Daniela

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Scrieţi textul dumneavoastră aici

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.